'Ontdek jouw eigen impact'

Ik ben Ilze Ligtenberg en paarden zijn in mijn leven meegereisd op de meest uiteenlopende momenten. Zij waren er voor mij in mooie en verdrietige tijden. En hebben mij blijdschap gegeven en troost gebracht.
paarden zijn krachtige energetische dieren en dat wil ik andere mensen ook laten ervaren door middel van coaching met paarden

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Keulseweg en ben ik gecertificeerd equine assisted coach / coach met paarden

In mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid in hun weg naar werk. Ik heb jaren gewerkt in de arbeidsbemiddeling en heb gezien hoe blij mensen kunnen worden van een baan die bij hun past.
de laatste jaren coach ik mensen vanuit een werkloze situatie naar werk. Hierin help ik mensen hun kracht weer terug te krijgen en hun zelfredzaamheid te vergroten. Als je zonder werk komt te zitten veranderd je leven maar ook de manier waarop je naar jezelf en de maatschappij kijkt. In dit proces ondersteun ik om de weg weer terug te vinden.

Wat mij kenmerkt is dat er veel rust en ruimte is in een coach sessie voor jou om je te laten zijn wie je bent. Ik biedt veiligheid zodat jij uitgenodigd wordt om je thema’s bespreekbaar te maken. Ik kan je na laten denken over jouw proces en je aanmoedigen hier een stap verder in te komen. Samen met de paarden die jou helpen ervaringsgericht te leren. Maar ook zonder paarden kan ik je helpen een stap te maken in jouw nieuwe richting.

Ligt & berg Coaching Lelystad
06-26040503
info@ligtenbergcoaching.nl