'Ontdek jouw eigen impact'

Particulieren

Individueel; Eenmalige sessie coachen met paarden
Wat speelt er in je leven wat is er aan de oppervlakte in je onderbewuste. Krijg inzicht om een stap voorwaarts te maken en hier thuis mee verder te gaan en ervaringsgericht te leren.
Dit kan over uiteenlopende onderwerpen gaan bv iets waar je tegen aan loopt op je werk of in je privé leven, het maken van keuzes, gedrag of overtuigingen die je in de weg zitten. rouw of verlies verwerking, loopbaan begeleiding. De bewustwording en het inzicht zetten in ieder geval een proces tot verandering in beweging.

Traject van sessies coachen met paarden
Wil je dat waar je tegenaan loopt fundamenteel aanpakken dan hebben we een vrijblijvend intake gesprek om jou thema’s duidelijk te krijgen en gaan we in meerdere sessie’s aan de slag om te zorgen dat je hier als mens steviger in kan gaan staan. Er is tijd om te experimenteren met nieuw gedrag, gevoelens en gedachten om zo nieuwe patronen te introduceren in je leven

Duo sessie coachen met paarden
Samen met je partner vriend vriendin of familielid een sessie om te kijken naar jullie samenwerking, relatie, of gewoon om jullie hechting te versterken.

Wandel coaching met paard
De natuur en groen hebben een positieve werking op je welzijn.
Wandelen verbetert niet alleen onze conditie, ook van natuurbeleving op zich worden we gezonder en gelukkiger. Samen met het paard krijgt dit een extra dimensie. tijdens de wandeling is er ruimte om je vraagstukken te bespreken en maken we daarbij gebruik van de omgeving en wat het paard ons laat zien.

Bedrijven en organisaties

Team coaching
Er wordt gekeken naar het team als geheel. Principes als: taakverdeling, samenwerking, contact en rangorde komen aan bod. Tijdens de activiteit(en) worden deze principes binnen het team onderzocht en is er ruimte voor experimenteren.
Dit levert diverse inzichten op op het gebied van rolverdeling, communicatie, leiderschap , doelgerichtheid, het innemen van de eigen ruimte, het nemen van beslissingen.

Team ontwikkeling vervolgsessies.
Er kan gewerkt worden aan 1 of meerdere thema’s die er spelen. Er kan geëxperimenteerd worden met verbeter mogelijkheden binnen het team

Vervolgtrajecten
In navolging op de team sessie kan er behoefte zijn aan individuele coaching gericht op persoonlijke effectiviteit op de werkvloer, Wie ben jij , waar ben jij goed in, waar liggen je kansen om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Ligt & berg Coaching Lelystad
06-26040503
info@ligtenbergcoaching.nl