Gespannen, maar wel in voor een uitdaging heb ik mij aangemeld voor deze coaching met paarden. Paarden zijn, vind ik, best wel groot en onvoorspelbaar en wat moest ik verder van deze sessies verwachten. Maar het scheelde dat ik wist dat ik niet op het paard hoefde te gaan zitten. Ilze wist mij vanaf het 1e moment op mijn gemak te stellen. Ilze bouwt de kennismaking en in een later stadium het uitvoeren van de opdrachten met Rincon goed op en tast goed af wat ik wel of niet durf met Rincon. Ilze weet door de juiste vragen te stellen de hulpvraag te achterhalen en hier op in te spelen met oefeningen. Rincon doet de rest door met zijn sterke intuïtie mijn gedrag te spiegelen of wat met mijn gevoel te doen (bv troosten). Ik heb nu 2 sessies gehad en ben verbaasd hoe Rincon mij non verbaal (aangevuld met vragen of aanvullingen van Ilze) heeft geleerd over mijzelf. Het is mij gelukt om weer de controle over mijn eigen leven te nemen. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Dank jullie wel Ilze en Rincon. Jullie zijn een mooi team samen.