Ik mocht tot nu toe 2 keer ervaren hoe het is om een sessie met een paard ( Rincon) te hebben… GEWELDIG Van te voren kon ik niet bedenken wat me te wachten stond, welke opdrachten ik zou krijgen en welke rol Rincon in het gebeuren zou hebben. Maar wat een gewaarwording en een bewustwording tijdens deze doelgerichte opdrachten. Juist door de aanwezigheid van Rincon kwamen er diepliggende emoties naar boven, een heuse confrontatie maar ook een spiegel die mij werd voor gehouden. Bij de 2e sessie ging het met name over het nu en waar wil ik wil zijn over een bepaalde tijd, waar ga ik mee bezig en in welk tijdsbestek denk ik dat te doen. Zo bijzonder dat aan het einde Rincon mijn ‘nu – pion’ omgooide en bij een aantal snuffelde maar liet staan ! Ik heb er veel aan gehad en ben er nog bijna elke dag mee bezig. Maar ik wil met name ook jou, Ilze, complimenteren met hoe je het doet.Je weet de juiste opdracht en juiste vragen neer te leggen en er te zijn maar ook niet. Dank je